BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

miércoles, 1 de septiembre de 2021

EFECTES DE L'ÚS DIARI DE LA MÀSCARETA

La utilització de la màscareta durant un periode llarg de temps fa que es produexi un baf continuat a la part inferior del rostre,cosa que asfixia la pell, a més d'ocasionar frecs darrere de les orelles o sota el nas.La ventilació dolenta,increment de la humitat i la falta d'oxigen provoquen l'obstrucció dels porus i dels conductes de sortida de la secreció sebàtica.

Aquet fet s'agreuja si no canvien de màscareta. Recorda canviar-la seguint el temps d'us indicat per a cadascuna, rebutjar les d'un sol ús,axí com rentar les de roba cada dos dies i canviar-ne el filtre; si no ho fas,a més de reduir la protecció antiviral per a la qual s'utilitzen, aixó fa que els bacteris proliferin i s'afavoreixi l'aparició d'infeccions. Si és de roba, tinguis en compte que la capa interna ha de ser el més natural possible i transpirable. (es recomana que sigui de cotó 100%. 

Tenint en compte que ja fa molt de temps que utilizem la màscareta cada dia i que haurem de seguir utilitzan-la de manera habitual, cuida la teva pell amb una mascareta de tractament hidratan i calmant.

 

4 comentarios:

Luján Fraix dijo...

Hola querida Paki, tanto tiempo por acá!!!
Me alegra haberte visto por mi sitio que abro todos los primeros de mes.

La verdad es que a mí mucho no me afecta la mascarilla porque casi no salgo. Estoy en eterna cuarentena, solamente lo necesario. Esta mañana fui al banco y luego vuelvo y no salgo más. Es que tampoco tengo voluntad.
Muchos abrazos, cuídate y gracias por tus palabras en facebook, me hacen mucho bien.

Cariños.

Colotordoc dijo...

El roce en las orejas en lo que más me molesta.
Hay que usar mucha hidratación. Las mascarillas las llevaremos al menos hasta el próximo verano

Besote

Pakiba dijo...


ABRAZOS LUJÁN , VOY SIGUIÉNDOTE EN FACEBOOK

Pakiba dijo...

COLOTORDOC , A MI LA MASCARILLA ME HACE SUDAR MUCHO LA CARA , Y LO DE LAS ..,LO LLEVO BASTANTE BIEN .
UN FUERTE ABRAZO AMIGO.