Els cigrons destaquen entre els llegums tradicionals per la seva aportació d'hidrats de carboni d'absorció lenta.Són els més recomanables,ja que produeixen una assimilació gradual de glucosa,un fet que evita el desequilibri dels nivells de sucre en la sang.
Ingresients:
1 pot de cigrons cuits
1 gra d'all
1 ou
100 g. de sèsam
1 cullerada d'oli d'oliva
sal.
Elaboració:
Posar el cigrons en un bol i afegir-li l'ou,l'all picat,l'oli i dos pessics de sal. Batre bé fins aconseguir una barreja espessa per fer les croquetes.
Agafar massa amb un cullera sopera i fer-ne croquetes amb les mans i arrebossar-les amb sèsam.
Un cop fetes les croquetes fregirles en oli ben calent.També es poden fer al forn a 120 ºC i anarles girant fins que estiguin durades.
Una recepta molt sensilla i barata
6 comentarios:
Se ven ricas. Ya te diré cuando las coma :D
Besote guapa
doncs ha de ser ben bona la recepta...m'encanten el cigrons. M'ho faràs provar i tot..
Mmm, la faré, a veure si així els meus fills es mengen els cigrons...
MUY DELICIOSO TODO QUERIDA AMIGA.
DAN GANAS DE PREPARAR LA RECETA YA...
UN BESO GRANDE.
Ara mateix crido a la dona per mostrarli la teva recepta, gracies.
Salutacions.-
Hola Pakiba.
Si que tenen de ser bones, si.
I fetes per les teves mans de bona cuinera més
T´envio una abraçada, Montserrat
Publicar un comentario