Avui he fet peix al forn per menjar i ho estava preparan ( al poso amb la sal,l'oli i pebre ) i perque no s'enganxi a la safata li poso unes rodanxes molt fines de tomaquet i el peix damunt. Aixi no s'enganxa i li dona un altra gust més bó.
He pensat que aquet petit detall us pot interessar.
Ho acompanyo amb arrós blanc o puré de patatas.
Que vagi de gust.
7 comentarios:
BON DIA PAKIBA:
GRACIES PER EL COSELL.
I PART DE QUE NO S´ENGANXI, TINDRÁ EL GUST DEL TOMÁQUET.
UNA ABRAÇADA, Montserrat
No m'agrada el peix pero hi ha que menjar de tot i al meu xic li encanta aixina que ho recordare per vore si aixina m'agrada. jajajja besets
Ummmmmm!! que bo!!! Així sempre el feia la meva mare, i el recordo com si fos ahir, però la veritat es que jo fa molt que no el faig serà questió de tornar-ho a fer.
Petonets guapísima
M'apunto això del tomàquet... Bona idea! Gràcies! :-)
PAKIBA, ESCRIBE UN POQUITO EN CASTELLANO, ESOY AQUI TRATANDO DE LEER ALGO DEL QUE SIN DUDAS DEBE SER UN BUEN TEMA, ABRAZOS QUERIDA AMIGA
Perdón abuela, lo que he escrito es:
Hoy he hecho pescado al horno y para que no se pegue en la bandeja debajo le pongo unas rodajas muy finas de tomate y además le dá otro gusto.
(lo hago solamente poniéndole la sal,el aceite y pimienta) y lo acompaño con arroz blanco o puré de patata.
Abrazos amiga
jo ho faig amb rodanxes de llimona, pero ho provare amb tomate
gracies ....
Publicar un comentario