En Jordi Garcia que té una parada de fruita a la Boqueria , recomana un pastís de prunes hará que estan tan bones.
PASTIS DE PRUNES AMB CEBA,FORMATGE DE CABRA DE LA GARROTXA Y FARIGOLA.
Ingrediens.
Pasta de full
Ceba de Figueres
Prunes de les que mes ens agradin
Formatge de cabra de la Garrotxa
Farigola freca
Oli d'oliva
Sal
Tallem les prunes per la mitad per retirat-ne el pinyol
Tallen la ceba en juliana i la sofregim una mica amb oli. Tallem el formatge en llesques fines.
Untem un motlle amb una mica de oli i hi freguen una mica de farigola, coloquen la masa de full i ho fornegent uns minuts .Ho traiem del form. Coloquen sobra la ceba, el formatge i les mitad de les prunes amb la pell miran amunt. Espolsem la farigola i acaben de fornejar fins que la masa sigui cuita i el formatge gratini una mica.
Decorar en les floretes de la farigola i bon profit.
4 comentarios:
Que bona pinta, m'alegra voret per el meu blog. Un beset anem llegint-se.
hummmmmmm!! que bó t'aseguro que el provo de fer.
Gràcies per compartir-ho.
Petonetsssss mil
HOLA:
Gracies per comentar en el meu blog.
Hummm, que bó te de ser aquest pastís.
Saps quan vivia a Barcelona de vegades agafava el metro i anava comprar a la Boqueria, perque jo vivia a Gracia.
Una abraçada desde Valencia, Montserrat
Hola Lansbury a mi també m'agrada
veurat.
Lisebe es molt bó i a més com no te sucre no engrexa.
Motserrat jo sempre que puc també agafo el metro y vaix a la Boqueria, es una passada, trobés de tot.
Petonests amigas.
Publicar un comentario