Us passo una recepta molt facil de fer, i que es pot deixar feta el dia abans.
ingrediens:
500 g. de calamars
1 seba
2 alls
1 got de vi blanc
1 cullarada de farina
- julivert picat
- oli i sal
Preparació:
Neteja els calamars,lava i asseca, talla la seba i l'all
Amb una paella amb oli s'ofega la seba i els alls,afegin el calamars i els saltegen durant 5 minuts,s'afegell la farina i s'aboca el vi deixan-ho coure 5 minuts més.
S'empolvora el guisat amb el julivert picat i es s'assona al gust
llestos per servir
5 comentarios:
no crec que m'agradi gaire...
Doncs que vols que et digui a mí si m'agrada la recepta Deric i la hi fet per cert jajaj. están molt bons !!
Deric: ja sabia que no t'agradaria..uffffffffffffffff,peix,
pero están bonísims..
Ohhhhhh! A mo si m'agrada !!! Tot un clasic la mar de senzill i ple de sabor meditarrani.
Per sucar-hi pa!!!
Publicar un comentario