Acaben de passar la castanyada i us vui documentar una mica sobre els beneficis d'aquet fruit sec.
Les castanyes,encara que es considerin un fruit sec,tenen un parentesc amb el cereals a causa de la seva composició nutricional. Què ens aporten?
Ajuden al bon funcionament del sistema nerviós .Les vitamines del grupo B són les principals que hi contribueixen.
Ossos i dents fortes gràcies al fòsfor,el calci i el magnesi que posseeixen.
Ès un aliment saciant per la fibra i el hidrats de carboni.
Nutrició tardorenca per després de l'estiu.Qué en ve de gust?Alguna cosa no tan freda com el mesos anteriors,per suposat. A més dels bolets,un dels aliments més populars de la temporada són les castanyas,un clàssic de la festivitat de Tots Sants . No en va pobles i ciutats s'omplen de paradetes que desprenen calor i aroma.
2 comentarios:
Me gustan mucho. En el pueblo de mi papá en Ourense, hay un castaño a la entrada, que por estas fechas está lleno. Eran las primeras que comía entonces.
Besos
A mi también me gustan mucho y sabiendo que tienen tantas propiedades aún más.
Un fuerte abrazo querido amigo.
Publicar un comentario