FAVES A LA VICTORIANA
Ingrediens per a 4 persones:
2 kg. de faves amb la baina
120 g. de pernil salat
60 g. de cansalada
-oli d'oliva
-sal
-aigua.
Elaboració
Desgraneu les faves ,col-loqueu una cassola amb aigua al foc (l'aigua justa perquè cobreixí les faves) i quan bulli,tireu-hi les faves i doneu.hi un punt de salt.
Coeu-ho a foc mig entre 30 i 40 minuts; mentrestant,poseu una paella al foc amb una cullarada d'oli i saltegue-hi el pernil i la cansalada .
Un cop estigui llets,afegiu-ho a la cassola de les faves i dexeu-ho coure durant 5 minuts més fins que espesseixi el caldo.
Comproveu el punt de sal. També es pot prepar en faves congelades,però sempre son més gustosas naturals.
4 comentarios:
Vengo de comer macarrones en el blog de Monserrat ;D y ahora vengo al segundo plato aquí. Rico rico
Besote
Bones faves aquestes....m'encanten
Pons007 com no puc entra al teu blog, des de aqui et desitjo moltes felicitats
Buenísimas, me gustan mucho.
Un saludo.-
Publicar un comentario