BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

domingo, 19 de febrero de 2012

CLUB DE LECTURA- MES DE FEBRER




La familia del meu pare és un retrat  familiar de la mà d'una de les autores més reconegudes del nostre panorama actual,Lolita Bosch. Es un clar homenatge al seu pare d'absent. És l'esplèndit i conmovedor relat d'una reconciliació, amb un passat estrany i llunyà i amb una ciutat monumental i simbòlica.

Aquet llibre és una capsa de fusta verda,tendra.La galleda on agonitza el darrer congre que vam pescar a la vora de les illes Medes.Un moment tancat que voldriem que romangués etern.Fet.
Aquest llibre és la narració llunyana de la que var néixer el meu pare . Un món que em manté immersa en un passat que m'invento . Una narració que batega .Trista. La primera novel-la que escric i avança i es queda fixa en el temps latent  d'aquest text mentre jo me n'allunyo flotant , a la reserca d'un nuvol .Un globus aerostàtic d'on lligar el llenguatge per sortir volant sense anar-m'en com diria Huidobro.Aquet llibre es aire.Una cosa viva a la qual subjectar-me. La recerca centrípeta i desesperada del temps.
       (nota de l'autora pàgina 302).

2 comentarios:

Montserrat Llagostera Vilaró dijo...

Hola Pakiba.
Segur que te d´esser interesant.
Jo ara he començat a llegir Criadas y señoras, que m´el varen rewgalar.
Una abraçada, Montserrat

Anónimo dijo...

Hola Pakiba. Aquest títul sembla molt interessant i me´l apunto per comprar-me´l. Un petó ben fort de la Noemí.