BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

miércoles, 17 de julio de 2013

BEGET

A 18 kms de Camprodón,s'alça un dels pobles mès bells de Catalunya , amb els seus carrers i cases de pedra i teula. No resulta fàcil arribar-hi, doncs la sinuosa carretera de 13 km que hi porta (cruilla de Camprodon  a Molló)dissuadeixen més d'un. Aquet laberint de revolts és el que ailla Beget del soroll mundà i el converteix en un meravellós rabeig de pau,ideal per una escapada relaxant.

L'estructura del poble sembla dissenyada per enamorar,amb els seus carrers empedrats  i cases ben restaurades,amb l'esglèsia de sant Cristòfol del segle XII i la torre del campanar de 22 metres. En aquet temple romànic es venera la imatge del sant Crist (Divina Magestat),un Jesús crucificat,amb túnica que presideix l'altar major.
Després de visitar l'església ,el millor és passejar pel poble de pessebre ,travessat per dos dius (riera de Rocabruna i riera del Trui) amb ponts medievals  que li otorguen una gran fotogènia. A la sortida del poble,en direcció a Oix (Alta Garrotxa),es troben les Gorgues d'en Corraveu,tres llacunes ideals per un bany al bell mig de la natura.





 

5 comentarios:

Garbí24 dijo...

Fa molts anys que no hi vaig i potser és hora de tornar-hi. Tampoc ho tinc tant lluny.

Relatus dijo...

Prenc nota!

L. Gispert dijo...

Que maravilla Pakiba. Vale la pena perderse por esos bellos paisajes, donde el equilibrio es perfecto. Una delicia de pueblo... Deliciosos paisajes.

Un abrazo.

Juan Antonio Torron Castro dijo...

Precioso lugar Pakiba, no lo conocemos y es cuestión de hacer un pensamiento, muchas gracias por tus explicaciones y fotografias tan chulis (como dice mi nieto).-

Saludos.-

Montserrat Sala dijo...

hola Pakiba Només fa dosa anys que jo que no sabia res de la seva existència, hi vaig anar amb un grup d'amics. ´troba-se allà va ser una experiencia marvelllosa. Em va sorprende tan la seva bellesa que en guardo un record molt especial.
Bona setmana, amiga