BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

viernes, 27 de abril de 2012

POSTRES

BUNYOLS.

125 gr. de llet
110 gr. de mantega
10 gr . de sucre
3 ous
125 gr. d'aigua
-un polsim de sal
150 gr. de farina
-sucre per empolsar

PREPARACÓ:

Poseu  en un cassó al foc ,la llet ,l'aigua ,la mantega la sal i el sucre.
Quan arrenqui a bullí ,afegiu-hi la farina i remeneu-ho bé durante 2 o 3 minuts . Tot seguit retireu el cassó del foc i poseu-hi els ous un a un ,sensa deixar de remenar.
A continuació ,poseu la massa en una mánega ,traieu-ne petites porcions i fregiu-les amb abundant oli calent.
Encara calents ,els tirem sucre per sobre i els deixem refredar.
      Espero us agradin.


1 comentario:

Montserrat Llagostera Vilaró dijo...

Que bons Pakiba!!!

Avui he escanejat una postal que fa temps vareig fer un col-lage, amb altres tres, pero al posarle sola a quedat més gran.
Una abraçada, Montserrat