REMENAT DE XAMPINYONS I PERNIL
Ingrediens
(4 racions)
500 g.de xampinyons
100 g. de pernil salat a daus
4 ous
4 alls frescos
4 cullarades d'oli d'oliva
-sal
-pebre
Elaboració:
Piqueu finament els alls tendres.Netegeu el xampinyons amb un drap per treure el aigua.
Poseu una paella a focs suau amb l'oli els alls trossejats i el pernil, un parell de minuts després ,efegiu-hi els xampinyons tallats (segons siguin de grosos) ,salpebre-ho .
Deixeu-ho a foc lent fins que es consumeixi tota l'aigua que deixin anar: quan estiguin tendres ,poseu-los a foc viu,
Trenqueu els ous a la paella,afegiu-ho una mica de sal i removeu-ho constanment amb una espàtula o una cullera de fusta,sense parar i rapidament.
Han de quedar molt sucós ,i l'ou ha de quallar el minim necesari.
Bon apetit .
4 comentarios:
Buen provecho...
Se nota que estará rico
Besote. Feliz fin de semana
Doncs si que pinta bé, hauré de ferla prova.
¡Hola, Paki!!!
Paso para cenar!... Invitas? Porque esa paella tiene un pintantaaa!!! Que alimenta solo con verla, debe estar buenísima! Buen provecho.
Ya se muestra el otoño con la hoja rasca a ras de suelo alfombrando todo de color dorado ocre.
Ha sido un placer, aunque me voy sin cena.
Te dejo mi gratitud y mi estima.
Un abrazo y se muy feliz.
amo la cocina española, toda y tu plato le hace honor querida Pakiba, saludos amiga
Publicar un comentario