BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

viernes, 11 de octubre de 2013

AVUI CUINEM

REMENAT DE XAMPINYONS I PERNIL

Ingrediens
(4 racions)

500 g.de xampinyons 
100 g. de pernil salat a daus
4 ous 
4 alls frescos
4 cullarades d'oli d'oliva 
-sal
-pebre

Elaboració:

Piqueu finament els alls tendres.Netegeu el xampinyons amb un drap per treure el aigua.
Poseu una paella a focs suau amb l'oli  els alls trossejats i el pernil, un parell de minuts després ,efegiu-hi els xampinyons tallats (segons siguin de grosos) ,salpebre-ho .
Deixeu-ho a foc lent fins que es consumeixi tota l'aigua  que deixin anar: quan estiguin tendres ,poseu-los a foc viu,
Trenqueu els ous a la paella,afegiu-ho una mica de sal i removeu-ho constanment amb una espàtula o una cullera de fusta,sense parar i rapidament. 
Han de quedar molt sucós ,i l'ou ha de quallar el minim necesari.

 Bon apetit .

4 comentarios:

Manuel López Paz dijo...

Buen provecho...
Se nota que estará rico

Besote. Feliz fin de semana

joan gasull dijo...

Doncs si que pinta bé, hauré de ferla prova.

Marina Fligueira dijo...

¡Hola, Paki!!!

Paso para cenar!... Invitas? Porque esa paella tiene un pintantaaa!!! Que alimenta solo con verla, debe estar buenísima! Buen provecho.

Ya se muestra el otoño con la hoja rasca a ras de suelo alfombrando todo de color dorado ocre.
Ha sido un placer, aunque me voy sin cena.
Te dejo mi gratitud y mi estima.
Un abrazo y se muy feliz.

La abuela frescotona dijo...

amo la cocina española, toda y tu plato le hace honor querida Pakiba, saludos amiga