BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

jueves, 23 de mayo de 2013

CROQUETES DE CIGRONS AMB SÈSAMO


Els cigrons destaquen entre els llegums tradicionals per la seva aportació d'hidrats de carboni d'absorció lenta.Són els més recomanables,ja que produeixen una assimilació gradual de glucosa,un fet que evita el desequilibri dels nivells de sucre en la sang.

Ingresients:
1 pot de cigrons cuits
1 gra d'all
1 ou
100 g. de sèsam
1 cullerada d'oli d'oliva 
sal.

Elaboració:
Posar el cigrons en un bol i afegir-li l'ou,l'all picat,l'oli i dos pessics de sal. Batre bé fins aconseguir una barreja espessa per fer les croquetes.
Agafar massa amb un cullera sopera i fer-ne croquetes amb les mans i arrebossar-les amb sèsam.
Un cop fetes les croquetes fregirles en oli ben calent.També es poden fer al forn a 120 ºC i anarles girant fins que estiguin durades.

Una recepta molt sensilla i barata

6 comentarios:

Manuel López Paz dijo...

Se ven ricas. Ya te diré cuando las coma :D

Besote guapa

joan gasull dijo...

doncs ha de ser ben bona la recepta...m'encanten el cigrons. M'ho faràs provar i tot..

Raticulina dijo...

Mmm, la faré, a veure si així els meus fills es mengen els cigrons...

Luján Fraix dijo...

MUY DELICIOSO TODO QUERIDA AMIGA.
DAN GANAS DE PREPARAR LA RECETA YA...
UN BESO GRANDE.

Juan Antonio Torron Castro dijo...

Ara mateix crido a la dona per mostrarli la teva recepta, gracies.

Salutacions.-

Montserrat Llagostera Vilaró dijo...

Hola Pakiba.
Si que tenen de ser bones, si.
I fetes per les teves mans de bona cuinera més
T´envio una abraçada, Montserrat