BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

jueves, 1 de julio de 2010

CALAMARS AL VI BLANC

Us passo una recepta molt facil de fer, i que es pot deixar feta el dia  abans.
ingrediens:
500 g. de calamars
1 seba
2 alls
1 got de vi blanc
1 cullarada de farina
-  julivert picat
-  oli i sal
Preparació:
Neteja els calamars,lava i asseca, talla la seba i l'all
Amb una paella amb oli s'ofega la seba i els alls,afegin el calamars i els saltegen durant 5 minuts,s'afegell  la farina i s'aboca el vi deixan-ho coure 5 minuts més.
S'empolvora  el guisat amb el julivert picat i es s'assona al gust
llestos per servir

5 comentarios:

Deric dijo...

no crec que m'agradi gaire...

lisebe dijo...

Doncs que vols que et digui a mí si m'agrada la recepta Deric i la hi fet per cert jajaj. están molt bons !!

Pakiba dijo...

Deric: ja sabia que no t'agradaria..uffffffffffffffff,peix,
pero están bonísims..

GURMET dijo...

Ohhhhhh! A mo si m'agrada !!! Tot un clasic la mar de senzill i ple de sabor meditarrani.

Striper dijo...

Per sucar-hi pa!!!