BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

sábado, 31 de julio de 2010

Pastis

En Jordi Garcia que té una parada de fruita a la Boqueria , recomana un pastís de prunes  hará que estan tan bones.
PASTIS DE PRUNES AMB CEBA,FORMATGE DE CABRA DE LA GARROTXA Y FARIGOLA.

Ingrediens.
Pasta de full
Ceba de Figueres
Prunes de les que mes ens agradin
Formatge de cabra de la Garrotxa
Farigola  freca
Oli d'oliva
Sal

Tallem les prunes per la mitad per retirat-ne el pinyol
Tallen la ceba en juliana i la sofregim una mica amb oli. Tallem el formatge en llesques fines.
Untem un motlle amb una mica de oli i hi freguen una mica de farigola, coloquen la masa de full i ho fornegent  uns minuts .Ho traiem del form. Coloquen sobra la ceba, el formatge i les mitad de les prunes amb la pell miran amunt.  Espolsem la farigola i acaben de fornejar fins que la masa sigui cuita  i el formatge gratini una mica.
Decorar en les floretes de la farigola i bon profit.

4 comentarios:

Lansbury dijo...

Que bona pinta, m'alegra voret per el meu blog. Un beset anem llegint-se.

lisebe dijo...

hummmmmmm!! que bó t'aseguro que el provo de fer.

Gràcies per compartir-ho.

Petonetsssss mil

Montserrat Llagostera Vilaró dijo...

HOLA:

Gracies per comentar en el meu blog.

Hummm, que bó te de ser aquest pastís.

Saps quan vivia a Barcelona de vegades agafava el metro i anava comprar a la Boqueria, perque jo vivia a Gracia.

Una abraçada desde Valencia, Montserrat

Pakiba dijo...

Hola Lansbury a mi també m'agrada
veurat.

Lisebe es molt bó i a més com no te sucre no engrexa.

Motserrat jo sempre que puc també agafo el metro y vaix a la Boqueria, es una passada, trobés de tot.

Petonests amigas.