BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

martes, 5 de junio de 2012

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

"El Dia Mundial del Medi Ambient" (World Environment Day) és un esdiveniment anual que es porta a terme el 5 de juny .Va ser establert per l'Assemblea General de Nacions Unides, en la seva Resolució 2994 del 15 de desembre de 1972 amb que és va donar inici a la Conferença d'Estocolm (Suècia), el tema central va ser el Medi Humà.

Aquet dia és un dels principals vehícles que les Nacions Unides utilizen per fomentar la sensibilització mundial sobre el medi ambient  y promoure l'atenció i acció política al respecte.

Els objetius són donar-li una cara humana als temes ambientals,motivar que les persones es converteixin en agents actius del desenvolupament sostenible i equitatiu,promoure el paper fonamental de les comunitats  en el canvi d'actitud cap a temes ambiental i fomentar la cooperació, la qual garantirà que totes les nacions i persones gaudeixin d'un futur més pròsper i segur.


4 comentarios:

Eastriver dijo...

De vegades penso que aquesta és una batalla perduda. Però està clar que no podem deixar de lluitar en aquest sentit. En hi va la vida, el futur...

Colotordoc dijo...

A ver si de una vez por todas entendemos que hay que cuidar a la madre tierra

Besote guapa que sigas bien

Luján Fraix dijo...

Deberíamos cuidad más nuestro hábitat, tomar conciencia de ello.
Un besito grande.
Cariños miles.
Feliz día del medio ambiente para todos con respeto por lo que es nuestro.

Garbí24 dijo...

hem d'aprendre a cuidar el que ens dóna vida....a veure si ho aconseguim