BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

lunes, 19 de marzo de 2012

SANT JOSEP 19 DE MARÇ

AQUET ES EL MEU REGALET PER TOTS ELS JOSEPS, JOSEFAS,PEPES,PEPITAS,I TOTHOM QUE CELEBRI AVUI EL SEU DIA.
FELICITATS .





Crema catalana.
6 rovells d'ou
3/4 l. de llet
125 gr. de sucre
1 branca de canyella
1 pela de llimona

Feu bullir la llet amb la pell de llimona,la canyella , deixar-la refredar i coleu-la
Barrejar els rovells d'ou amb el sucre (deixan una mica per després) i remeneu-ho bé fins que comensi a tornar-se d'un color més clar.
Afeguir-lo a po a poc a la llet freda
Poseu-ho a foc molt suau i sensa parar de remenar amb una cullera de fusta,porteu-ho a punt d'ebullició (sensa que arribi a bullir).
Poseu la crema en bols individuals i un cop refredada espolse-ho sucre i després cremar-lo amb la pala de cremar ben calenta fins que quedi presa.
Espero os agradí.

5 comentarios:

joan gasull dijo...

Com que és el dia del pare......n'agafo una també...A veure que trobo per xucar-hi

Juan Antonio Torron Castro dijo...

Gracias Pakiba, si tu supieras lo mucho que me gusta la crema catalana ......., muchísimo y aunque el azucar no me lo permite, siempre que puedo como un poquito.

Para visitar Torre Baró, (unas vistas fantásticas sobre Barcelona y alrededores), he descubierto que el autobús nº 82, te deja al pié del Castell. Me ha gustado mucho y me faltan colgar unas cuantas fotos más. Merece la pena de visitar.

Saludos.

José Vte. dijo...

Por mi parte te doy las gracia por la felicitación.

¡Uff como me gusta la crema catalana!

Un fuerte abrazo

pluvisca dijo...

ÑAM ÑAM!!! quina pinta aquesta crema buffff

Petons

Montserrat Sala dijo...

Hola Pakiba: El que tu no expliques, es lo difícil que és d'encertar aquell momemt precís de retirar la crema del foc. Es cosa de 3 segons!!!

Jo ja he desistit, y ara faig flam, que també es boníssim.

Gracies, peró amiga Pakiba, Un peto.