BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

miércoles, 18 de agosto de 2010

Peix

Avui he fet peix al forn per menjar i ho estava preparan ( al poso amb la sal,l'oli i pebre ) i perque no s'enganxi a la safata  li poso unes rodanxes molt fines de tomaquet i  el peix damunt.  Aixi no s'enganxa i li dona un altra gust més bó.

He pensat que aquet petit detall us pot interessar.

Ho acompanyo amb arrós blanc o puré de patatas.

Que vagi de gust.

7 comentarios:

Montserrat Llagostera Vilaró dijo...

BON DIA PAKIBA:

GRACIES PER EL COSELL.
I PART DE QUE NO S´ENGANXI, TINDRÁ EL GUST DEL TOMÁQUET.

UNA ABRAÇADA, Montserrat

Lansbury dijo...

No m'agrada el peix pero hi ha que menjar de tot i al meu xic li encanta aixina que ho recordare per vore si aixina m'agrada. jajajja besets

lisebe dijo...

Ummmmmm!! que bo!!! Així sempre el feia la meva mare, i el recordo com si fos ahir, però la veritat es que jo fa molt que no el faig serà questió de tornar-ho a fer.

Petonets guapísima

Rita dijo...

M'apunto això del tomàquet... Bona idea! Gràcies! :-)

La abuela frescotona dijo...

PAKIBA, ESCRIBE UN POQUITO EN CASTELLANO, ESOY AQUI TRATANDO DE LEER ALGO DEL QUE SIN DUDAS DEBE SER UN BUEN TEMA, ABRAZOS QUERIDA AMIGA

Pakiba dijo...

Perdón abuela, lo que he escrito es:
Hoy he hecho pescado al horno y para que no se pegue en la bandeja debajo le pongo unas rodajas muy finas de tomate y además le dá otro gusto.
(lo hago solamente poniéndole la sal,el aceite y pimienta) y lo acompaño con arroz blanco o puré de patata.
Abrazos amiga

sargantana dijo...

jo ho faig amb rodanxes de llimona, pero ho provare amb tomate
gracies ....