BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

viernes, 8 de febrero de 2019

A BALLAR!

Export no nomès és aixecar peses,córrer o fer cops de raqueta a una pilota.Hi ha moltes  maneres d'exercitar el cos sense recòrrer a les corretges o la bicicleta estàtica . La prova la  trobem en la gran quantitat d'opcions que tenim per a moure l'esquelet i si ens agrada la mùsica quin altre millor que...ballar! 
Ballar ens aporta múltiples beneficis per a la salud a tots els ambits,tan fisic com mental o emocional.
A nivel mental,exercitem la memoria per que quant ballem hem d'aprendre coreografias i diferents passos. Per altra banda ,l'exercici aeròbic prevé l'envelliment celebral perque estimula l'hipocampo, la secció cerebral encargada de la memoria.
A nivel emocional,elimina estrès ja que ayuda a regular els nivells de serotonina i dopamina i com que es practica amb altres persones ,es més facil establir relacions.
Quan aprenem un nou pas i després dominem la técnica ,la nostra confiança augmenta. El nostre estat anímic també tendeix a pujar, igual que endorfines dins del nostre organisme.
A nivel corporal, preveé l'osteporosis, perdre pes, si es practica en constància i millora les nostres capacitats físiques.

1 comentario:

Manuel López Paz dijo...

Bailar es un deporte también. Y como en todo ejercicio físico, mejora la mente.

Besote