BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

martes, 8 de enero de 2019

LA RUTA DE LA POR



OCHATE A TREVIÑO (Burgos)
L'emperadriu del misteri.
Al peu d'Ochate no és possible arribar-hi amb cotxe .Els visitants  han de baixar del vehicle i caminar sobre un cami de terra .
La torre és el seu far emblemàtic ,la guia del viatger.
És un destí inquietant a causa de les seves llegendes sobre desaparicions i malediccions .A més, també n'expliquen estranys successos relacionats amb la ufología.

BELCHITE
Una llegenda negre i roja

Situat a prop de Saragossa, al llarg del segles ha patit diferents batalles. A l'època de la Guerra Civil, el poble va ser arrassat. Hi van morir la increible xifra de sis mil persones en pocs dies .Un temps després, el poble va ser reconstruit.
El vell poble es manté alçat com un monument a la historia i al seu passat. És el poble abandonat més visitat d'Espanya i també molt popular entre els amants dels fenòmens paranormals de tot el món.Algunas de las ruines més interessants per visitar són les dels convents de San Rafael i San Agustín,la torre del rellotge,l'església de San Martin i el lloc per excel-lència d'aquestes festes : el cementiri.

COVES DE ZUGARRAMURDI
                                                     
La llar de les bruixes

Les Coves de Zugarramurdi a Navarra invoquen la nostra part més màgica .La llegenda diu que les bruixes celebraven allà els seus rituals i aquelarres...
Es troben prop del municipi, a 500 metres de distància.Aquet complex càstig es va originar a causa d'una corrent d'aigua anomenada la Regata de l'Infern. En l'antiguitat s'hi celebraven festes paganes. En l'època de la Inquisició es van posicionar com un lloc on es practicava la bruíxeria. 

1 comentario:

Colotordoc dijo...

He estado en la cueva. Como buen meigo, me atrapan sus historias

Besote