BARCELONA

BARCELONA
Barcelona es bona si la bossa sona, tan si sona com si no Barcelona es bona

lunes, 27 de enero de 2014

COMIDA DE HOY

 FAVES A LA VICTORIANA


Ingrediens per a 4 persones:

2 kg. de faves amb la baina 
120 g. de pernil salat
60 g. de cansalada
-oli d'oliva
-sal
-aigua.

Elaboració
Desgraneu les faves ,col-loqueu una cassola amb aigua al foc (l'aigua justa perquè cobreixí les faves) i quan bulli,tireu-hi les faves i doneu.hi un punt de salt.
Coeu-ho a foc mig entre 30 i 40 minuts; mentrestant,poseu una paella al foc amb una cullarada d'oli i saltegue-hi el pernil i la cansalada .
Un cop estigui llets,afegiu-ho a la cassola de les faves i dexeu-ho coure durant 5 minuts més fins que espesseixi el caldo.
Comproveu el punt de sal. 
També es pot prepar en faves congelades,però sempre son més gustosas naturals.

5 comentarios:

Manuel López Paz dijo...

Vengo de comer macarrones en el blog de Monserrat ;D y ahora vengo al segundo plato aquí. Rico rico

Besote

joan gasull dijo...

Bones faves aquestes....m'encanten

pons007 dijo...

Avui el meu bloc compleix 8 anys i faries que fos el bloc més feliç de la catosfera si et passessis a felicitar-lo, moltes gràcies!

Pakiba dijo...

Pons007 com no puc entra al teu blog, des de aqui et desitjo moltes felicitats

Juan Antonio Torron Castro dijo...

Buenísimas, me gustan mucho.

Un saludo.-