tag:blogger.com,1999:blog-3178437763713330403.post6096706392275382236..comments2023-09-18T17:42:24.714+02:00Comments on ROSES VERMELLES: SALMONPakibahttp://www.blogger.com/profile/02344537759798925159noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3178437763713330403.post-45016470738367097802014-06-30T00:35:46.532+02:002014-06-30T00:35:46.532+02:00Llàstima que el meu estómac no toleri el greix del...Llàstima que el meu estómac no toleri el greix del salmó, perquè ha d'estar boníssim! (De fet, el salmó m'agrada de qualsevol manera, però vaig renunciar a menjar-ne per la meva intolerància al seu greix.)Lectora correnthttp://lectoracorrent.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3178437763713330403.post-5878780282746078132014-06-19T14:04:55.834+02:002014-06-19T14:04:55.834+02:00Me gusta mucho el salmón. Lo comemos en casa en to...Me gusta mucho el salmón. Lo comemos en casa en todas sus formas. <br /><br />Está receta me la quedo :)<br /><br />Besote<br /><br />Colotordochttps://www.blogger.com/profile/03193287241475437623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3178437763713330403.post-38114590521635676932014-06-18T23:29:47.684+02:002014-06-18T23:29:47.684+02:00Sóc un apassionat del salmó, per això també et puc...Sóc un apassionat del salmó, per això també et puc dir que la piscifactoria li està fent molt de mal a la seva qualitat.Garbí24https://www.blogger.com/profile/11530950066492615578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3178437763713330403.post-44812053282957625062014-06-18T19:21:28.717+02:002014-06-18T19:21:28.717+02:00Hola Pakiba.
Tiene que estar riquísimo.
Gracias po...Hola Pakiba.<br />Tiene que estar riquísimo.<br />Gracias por compartir la receta.<br />Un petóMontserrat Llagostera Vilaróhttps://www.blogger.com/profile/11594455038002769460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3178437763713330403.post-75797919524881472932014-06-18T19:20:58.727+02:002014-06-18T19:20:58.727+02:00Hola Pakiba.
Tiene que estar riquísimo.
Gracias po...Hola Pakiba.<br />Tiene que estar riquísimo.<br />Gracias por compartir la receta.<br />Un petóMontserrat Llagostera Vilaróhttps://www.blogger.com/profile/11594455038002769460noreply@blogger.com